Pôsobenie vonkajších vplyvov na personálnu politiku firmy - Borovský, Juraj
Vonkajšie vplyvy a personálna politika firmy. Ekonomika a riadenie štátu. Spoločenské prostredie. Demografické podmienky. Trhy. Konkrétne vlastnícke podmienky. Regionálne prostredie. Technická infraštruktúra. Ekonomická a finančná infraštruktúra. Medzinárodné prostredie. Slovenské špecifiká.