Ceny vstupov do poľnohospodárstva rástli vlani takmer dvakrát rýchlejšie ako agrárne ceny - Izakovičová, Beáta
Roztváranie cenových nožníc medzi vstupmi a výstupmi v poľnohospodárstve ako jeden z negatívnych dôsledkov transformácie. Vývoj cenových nožníc. Vývoj cien vo vertikále potravín. Zo vstupov najviac zdraželi krmivá. Ceny ovocia a zeleniny. Ceny mlynských a škrobárenských výrobkov.