Sociálna politika SR - Reiselová, Eva
Z obsahu: Národný úrad práce zatiaľ nemá dostatok financií na vybudovanie kvalitného informačného systému. V sociálnej oblasti vystavuje vláda účet niekomu inému ako sebe, tvrdí exminister Július Brocka.