Turistiku nemožno len dojiť cestovný ruch by mal patriť medzi priority slovenskej vlády - Roháčová, Maja
Kroky potrebné na rozvoj cestovného ruchu na Slovensku. Úlohy, ktoré by mala plniť Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Náčrt rozvoja regionálneho cestovného ruchu. Očakávaná pomoc od vlády SR.