Americký symbol na Slovensku známa značka Coca-Cola osviežila vzduch pod Tematínom - Hudec, Marián
Otvorenie nového distribučného centra Coca-Coly pri obci Lúka pod Považským Inovcom. Ochrana životného prostredia v okolí distribučného centra. Pracovné príležitosti vytvorené Coca-Colou Amatil Slovakia.