Niektoré tendencie vo vývoji odvetvia živočíšnej výroby v SR - Oberhauser, Ján Artur
Situácia v slovenskom poľnohospodárstve. Reštrukturalizácia poľnohospodárskych podnikov. Pokles stavu hospodárskych zvierat v predchádzajúcich rokoch. Výroba a predaj mlieka a vajec v SR.