Slovnaft čoraz silnejšie pociťuje konkurenciu - Hajko, Jozef
Zisk Slovnaftu v roku 1996 a 1997. Zvýšenie zisku v roku 1997. Celý objem ropy Slovnaft doviezol z Ruska. Vývoz a hlavné vývozné teritóriá. Zvyšovanie závislosti Slovnaftu od exportu. Rozsiahly investičný program. Majetkové zmeny v Slovnafte v r. 1998. Vybrané hospodárske ukazovatele Slovnaftu.