Aktuálne vývojové tendencie v ekonomike krajín EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Očakávaný ekonomický vývoj krajín G7 patriacich do Európskej únie. Súčasná situácia a prognózy hospodárskeho vývoja Nemecka, Francúzska, Talianska a Veľkej Británie. (Piata časť seriálu o hospodárskom vývoji krajín EÚ. Ďalšie pokračovanie v čísle 86).