Jednotná mena euro ovplyvní aj fungovanie trhov cenných papierov v Európe - Žitňanský, Eduard
Súvislosti medzi pripravovanou spoločnou európskou menou a kapitálovými trhmi. Jednotná európska mena prehĺbi integráciu kapitálových trhov. Novinky, ktoré jednotná mena prinesie v akciách. Uplatnením jednotnej európskej meny sa zväčší finančné prostredie, v ktorom operujú emitenti.