Súčasné a očakávané tendencie vo vývoji ekonomík východnej Európy - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj hrubého domáceho produktu, inflácie, nezamestnanosti a zahraničného obchodu v Arménsku, Azerbajdžane a Gruzínsku. Vysoká závislosť "polovojnových republík" od dovozu.