Vývoj stavebníctva Slovenskej republiky - Magala, Jozef
Transformačný proces stavebníctva SR v r. 1990-1996. Pokles a oživenie stavebnej produkcie. Vývoj stavebnej výroby. Podiel stavebnej výroby na tvorbe HDP a na celkovej zamestnanosti. Objem a štruktúra stavebnej produkcie. Vývoj priemyslu stavebných látok. Základné ciele vývoja stavebníctva SR do r. 2005. Oblasť zahraničných ekonomických vzťahov.