Priestor moderným trendom liečby aj v zdravotníctve rozhoduje voľba východiskového ukazovateľa - Murgaš, Milan
Finančná nerovnováha v slovenskom zdravotníctve. Retrospektívne a perspektívne metódy financovania nemocničného sektora. Zmeny v ambulantnej starostlivosti a príklad jej financovania v USA. Vstup lekárov do podnikania.