Slovensko je vidiecka krajina - Tvrdoňová, Jela
Podmienky vidieckych zón pre získanie podpory zo štruktúrnych fondov EÚ. Definícia vidieckeho regiónu. Vidiecke regióny na území SR a ich špecifiká. Rozvojové programy pre vidiecke oblasti SR. Program obnovy dediny.