Monetární vazby na českém mezibankovním trhu - Hanousek, Jan
Zhodnotenie finančného trhu v ČR. Väzby medzi úrokovými mierami na medzibankovom trhu pred finančnou krízou v roku 1997 a počas krízy. Vyhodnotenie týchto väzieb pomocou kvantitatívnej analýzy. Vzťah medzi krátkodobými a dlhodobými úrokovými mierami a menovými kurzami. Test Grangerovej kauzality. Empirické výsledky.