Ako budú zdaňovaní milionári ? - Faiglová, Svetlana
Zmeny v zákone o daniach z príjmov fyzických osôb. Zvýšenie daňovej povinnosti fyzických osôb vrámci tzv. milionárskej dane. Praktický príklad zdaňovania. Platenie mesačných preddavkov.