Projekty a budúcnosť podnikov - Kráľovič, Jozef
Hodnotenie ekonomickej efektívnosti projektov rozvoja podniku. Výpočet kapitálových výdavkov. Výpočet peňažných príjmov z projektu. Metódy hodnotenia projektov.