K metodice zjišťování výdajů na ochranu životního prostředí - Ritschelová, Iva
Vývoj metodiky štatistického zisťovania výdavkov na ochranu životného prostredia. Nová metodika štatistického zisťovania investícií na ochranu životného prostredia. Vývoj metodiky výdavkov na ochranu životného prostredia z verejných rozpočtov. Nová rozpočtová skladba a výdavky na ochranu životného prostredia. Rozpočtové výdavky a štatistické zisťovanie.