Peněžní agregáty v měnové politice vybraných zemí - Guba, Milan
Tendencie vo vývoji peňažných agregátov od 70. rokov. Štruktúra peňažných agregátov vo vybraných krajinách: Taliansko, USA, Veľká Británia, Rakúsko, SRN. Postavenie menových agregátov v menovej politike vybraných krajín.