Posudzovanie manažérov v podniku - Gálik, Milan
Základné hľadiská pre posudzovanie vhodnosti zamestnancov v ich pracovnom zadelení. Testy ako metóda posudzovania zamestnancov. TSI (Test štrukturálnej inteligencie), PSMI(The Personal-Social Motivation Inventory), WKOPAY (Whot Kind of Personality Are You), Cattelov l6-faktorový dotazník. Doplňujúce metódy.