Stabilný a dôveryhodný partner Slovensko je plným pozorovateľom multilaterálnej dohody o investíciách - Šajtlavová, Marcela
Pokroky Slovenska na ceste k MAI (Multilaterálna dohoda o investíciách). Kľúčové pravidlá podpísania MAI. Základné princípy MAI. Kľúčoví manažéri. Zákaz požiadaviek na výkon s rušivými vplyvmi na investorov. Rovnaké práva na privatizáciu pre zahraničných i domácich investorov. Požiadavka zásahu MAI proti monopolom.