Aktuálne vývojové tendencie v ekonomike krajín EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Prognózy vývoja HDP, inflácie, miery nezamestnanosti a sáld verejných rozpočtov pre členské krajiny EÚ. Stav na trhu práce, základné makroekonomické ukazovatele, vývoj súkromnej spotreby a bilancia verejných príjmov a výdavkov členských krajín EÚ. (Šiesta časť seriálu o hospodárskej situácii v krajinách EÚ. Pokračovanie v čísle 91).