Európska sociálna charta a jej ratifikácia Slovenskou republikou
Príprava ratifikácie Európskej sociálnej charty a jej protokolov Slovenskou republikou. Predkladacia správa, Európska sociálna charta, dodatkový protokol k Európskej sociálnej charte a doplňujúci protokol k Európskej sociálnej charte.