Súčasné a očakávané tendencie vo vývoji ekonomík východnej Európy - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj hrubého domáceho produktu, miery nezamestnanosti, inflácie, exportu, platobnej bilancie a zahraničného obchodu bývalých sovietskych republík Kazachstanu, Kirgizska, Tadžikistanu, Turkménska a Uzbekistanu.