Vyjednávanie a jeho formy - Luknič, Arnold Steve
Vymedzenie pojmu vyjednávanie. Charakteristika hlavných prvkov vyjednávania. Súčasné trendy procesu vyjednávania. Význam úspešného vyjednávania pre manažment ľudských zdrojov.