Nákladovosť determinuje ceny ekonomika Slovenskej republiky v zrkadle uplynulých rokov - Krnáč, Pavol
Tvorba a štruktúra HDP v roku 1997. Podiel jednotlivých krajov SR na HDP. Rast hrubého obratu a pridanej hodnoty v roku 1997. Hospodárske výsledky finančných a nefinančných organizácií. Miera nezamestnanosti za rok 1997. Vzťah pridanej hodnoty a medzispotreby a jeho nepriamy dopad na rentabilitu.