Zdravotníctvo - trhové prostredie, alebo štátna regulácia? - Nemec, Juraj
Úloha trhu v oblasti poskytovania zdravotníckych služieb. Názory na mieru konkurenčnosti na trhu zdravotníckych služieb. Problém rovnosti v oblasti zdravotníctva. Štát a zabezpečenie poskytovania zdravotníckych služieb.