Priame predaje FNM - Hajko, Jozef
Z obsahu: Fond národného majetku SR na privatizácii jednoznačne prerábal. Právomoci Prezídia Fondu národného majetku SR. Zloženie Prezídia Fondu národného majetku SR. Slovenská sporiteľňa sa stala reprivatizačným kanálom.