Cenová liberalizace v České republice: Šoková terapie versus postupné uvolňování cen - Hanousek, Jan
Stratégia cenovej liberalizácie v Českej republike. Gradualistický prístup v cenovej liberalizácii v Maďarsku. Šoková terapia tzv. Balcerowiczovho plánu v Poľsku. Vektorový autoregresívny proces. Regulované ceny a ich liberalizácia.