Práva k duševnímu vlastnictví a mezinárodní obchod - Šronek, Ivan
Meniaca sa úloha práva k duševnému vlastníctvu v medzinárodnom obchode. Práva k duševnému vlastníctvu a obchodná politika. Práva k priemyselnému vlastníctvu a Všeobecná dohoda o clách a obchode.