Segmentační tendence a procesy na trhu práce v České republice - Sirovátka, Tomáš
Ekonomická transformácia a nezamestnanosť. Miera špecifickej nezamestnanosti vo vybraných segmentoch pracovnej sily. Ekonomická teória o segmentácii trhu práce. Segmentačné procesy a modely pracovného trhu. Procesy segmentačného pracovného trhu v ČR. Nezamestnanosť a ďalšie indikátory marginálneho segmentu "trhu práce".