Vojtech Belčák: Stavebníctvo je ako sínusoida. Ak sú vodné diela hore, iné oblasti sú v útlme. - Hrúz, Juraj
Hospodárenie akciovej spoločnosti Váhostav Žilina v r. 1997. Najvýznamnejšou z hľadiska objemu výstavby bola vodohospodárska výstavba. Potreba diverzifikácie výroby. Pokles hospodárskeho výsledku a vysoké úrokové miery. Vybrané ukazovatele Váhostavu, a.s., Žilina.