Stavebníctvo
Mimoriadna sekcia Trendu. Stavebníctvo, výrobky pre stavebníctvo, stavebné stroje. Hypotekárne úvery. Verejné investície. Bytová politika. Zahraničné skúsenosti. Certifikácia stavebných výrobkov. Úspora energie. Architektúra. Školstvo. Výstavníctvo. Relaxačné zariadenia.