Vstup Slovenska do Európskej únie - Nagyová, Izabela
Z obsahu: Slovensko sa iba ťažko dostane do prvej skupiny kandidátov na vstup do Európskej únie do konca tohto roka. E. Kuchár: Posudok SR je pozitívny, lebo kritizované oblasti nie sú spojené s potrebou hlbokých štrukturálnych zmien. Ch. Bourgin: Slovensko musí splniť aj politické kritériá.