Zmeny v dôchodkovom zabezpečení na Slovensku sú nevyhnutné - Rievajová, Eva
Systémy sociálneho zabezpečenia v Európskej únii a na Slovensku. Dvojstupňový systém dôchodkového zabezpečenia v EÚ. Spôsoby financovania základného systému dôchodkového zabezpečenia vo svete a v SR. Rozdiely medzi životnou úrovňou dôchodcov a občanov v produktívnom veku na Slovensku. Potreba zmien v systéme dôchodkového zabezpečenia v SR. Doplnkové formy dôchodkového poistenia.