EURO - jednotná měna západní Evropy - pro a proti - Mička, Přemysl
Celou históriou európskej integrácie sa tiahnu diskusie o vhodnosti spoločnej meny. Na prínosy a zápory spoločnej meny sa možno pozerať z viacerých uhlov: z roviny politickej, ekonomickej, právnej, kultúrnej a psychologickej.