Riadenie nákladov na báze aktivít - Veščičík, Milan
Predpoklady prosperovania firmy - kvalita pracovníkov, špičkové technológie, kvalita výrobkov a služieb, atď. Úspech firmy spočíva: 1. zabezpečenie spoľahlivého obslúženia zákazníkov, 2. ustráženie nákladov procesov a činností, aby boli nižšie, ako platby zákazníkov. Procesné riadenie využitím metódy Activity Based Costing (ABC).