Slovensko je bez účinnej priemyselnej politiky na pokraji krízy - Dančo, Jozef
Dva varianty priemyselnej politiky SR z r. 1995 a 1997. Charakteristika priemyselnej politiky - politika parciálnych záujmov. Privatizácia v priemysle SR. Vlastná cesta transformácie slovenského hospodárstva - politický koncept transformácie. Dôsledky vlastnej cesty Slovenska k trhovému systému.