Základom je špekulácia - Petrovaj, Andrej
Obchod s finančnými derivátmi. Štruktúra BCPB po zavedení obchodovania s derivátmi. Bratislava Options and Financial Futures Exchange. Termínový kontrakt alebo opčný kontrakt. Slovník pojmov.