Jednoduchých riešení niet - Staněk, Peter
Súčasný stav a vnútorné protirečenia slovenskej ekonomiky. Pokles ziskovosti podnikov a faktory vplývajúce na ziskovosť. Previazanosť legálnej a šedej ekonomiky. Vzťahy medzi štátnou sférou, podnikmi a bankovým sektorom