Postavenie zahraničného kapitálu v ekonomike SR - Oberhauser, Ján Artur
Objem zahraničného kapitálu vloženého do podnikov v SR v roku 1997. Najvýznamnejší investori. Zahraničný kapitál z hľadiska rozmiestnenia v jednotlivých odvetviach. Zvyšovanie a znižovanie kapitálu v rokoch 1993-1997. Investovanie slovenských subjektov v zahraničí.