Stavte na dobrého trénera - Štefečková, Jana
Podpora manažérskych zručností. Aplikácia techniky participatívneho učenia (formou zážitku). Identifikácia tréningových potrieb (rozvoj komunikácie, budovanie lojality k firme, budovanie firemnej kultúry a implementácia zručností rokovania a vyjednávania).