Očakávaný vývoj svetovej ekonomiky - Oberhauser, Ján Artur
Prognózy svetovej ekonomiky na najbližšie roky. Očakávané dôsledky ázijskej krízy. Hospodársky rast USA a jeho očakávaná stagnácia. Posilnenie dolára ázijskou krízou.