Otázniky pred slovenským obchodom
Záznam z referátu na medzinárodnej konferencii INTRACO '98. Stratégia obchodných firiem pri podmaňovaní si trhu v strednej Európe. Globalizácia, koncentrácia a internacionalizácia dodávateľskej strany trhu. Maloobchodný obrat v krajinách strednej Európy. Prvých desať firiem slovenského obchodu podľa obratu (r. 1997). Štruktúra slovenského obchodu.