Aranžéri jsou nejlepšími prodavači - Havrda, Miroslav
Základné požadované vlastnosti výkladných skríň. Schopnosti aranžérov potrebné pre úspešné upútanie zákazníka. Spracovanie dekorácie výkladnej skrine.