Je reálné obchodovat s východní Afrikou? - Urban, Jiří
Politicko-ekonomický obrat východoafrických štátov. Rozvoj regiónu s podporou Východoafrickej rozvojovej banky (EADB). Minulosť EADB, poskytované služby a súčasné úspechy.