Mastering Management
Segmentácia trhu, typy zákazníkov a riadenie kvality služieb zákazníkom. Prechod k menovej únii v Európe. Účtovníctvo pri prevzatí firmy. Riadenie zmien. Tvorba cien a cenová diskriminácia.