Kde sa stala chyba? - Medžová, Andrea
Právne dôsledky po transformácii investičných fondov na akciové spoločnosti. Sporné body zákona č.600/1992 Zb. o cenných papieroch a č.248/1992 Zb. o investičných spoločnostiach a investičných fondoch a Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov. Náležitosti akcií v zmysle par. 155 Obchodného zákonníka.