Pravda alebo blud?
Rozruch okolo letáku upozorňujúceho na podozrivé a nebezpečné prísady v bežne konzumovaných potravinách. Názor hlavného hygienika SR. Charakteristika a rozdelenie potravinárskych prísad - aditív. Antioxidanty, emulgátory a stabilizátory, konzervačné prísady, farbivá, sladidlá a ostatné aditíva.