Julius Meinl Baliarne Bratislava káva so slovenskými koreňmi - Hinková-Dibarborová, Andrea
Minulosť a súčasnosť firmy Julius Meinl. Ponuka kávy od Juliusa Meinla. Obchodná stratégia firmy a jej postavenie na slovenskom trhu. Pohľad do budúcnosti baliarní Juliusa Meinla na Slovensku.