Výklad je zrkadlom obchodu - Kubečková, Renata
Závislosť úpravy výkladnej skrine od okolia, interiéru a druhu predajne. Aranžovanie výkladov ako obchodná stratégia. Z histórie aranžovania. Nové trendy v aranžérstve.